Vrijwilligers gezocht: Kom onze Buurtcamping ook verrijken!

De voorbereidingen voor weer een Fantastische Buurtcamping in Laak en Rijswijk lopen al volop. De vergunningsaanvraag is gepubliceerd. De fondsen zijn aangeschreven. De posters worden al gesignaleerd. En we genieten al een beetje van de voorpret. Wil je ook meehelpen daarbij? Je kunt natuurlijk de poster aan je raam hangen of foldertjes verspreiden. Ze staan al klaar op de website. En natuurlijk je buren vragen!

Maar de buurtcamping Spoorwijk / Laak /Rijswijk heeft jou ook nodig om aan de camping zelf invulling te geven. Lijkt het wat? We komen nog 3 zondagavonden bijeen bij… Bij-1 natuurlijk! Kom zelf of met de buren, op 26 mei, 16 en 30 juni, telkens om 19:00 naar de hoek Prudens van Duijsestraat / Schimmelweg om ook onze buurtcamping weer fantastisch te gaan maken.

En vergeet niet ook een tentplekje te boeken! Tot gauw!